Wie zijn wij

Puur2 organiseert door het hele jaar heen grote en kleine activiteiten, gericht op de behoefte aan geestelijke groei en ontspanning van de vrouw van deze tijd.

Puur betekent zuiver, onvervalst, echt en rein. God is heilig. Puur. In Jesaja 6:3 staat: ‘Zij riepen elkaar toe: ‘Heilig, heilig, heilig is de HEER van de hemelse machten. Heel de aarde is vervuld van zijn majesteit.’

God is puur in het kwadraat! Oogverblindend zuiver, totaal onvervalst, volkomen echt en helemaal rein. Het verlangen naar onvervalste echtheid zit diep in elke vrouw geworteld. God schiep vrouwen als pure schepsels, naar Zijn evenbeeld. Vrouwen zijn puur designwerk van God. In Genesis 1: 26 staat: ‘God zei: ‘Laten wij mensen maken die ons evenbeeld zijn, die op ons lijken..’

 

Het kernteam van Puur2 bestaat uit vijf vrouwen die met beide benen op de grond staan, over een flinke dosis humor beschikken en heel veel van Jezus houden! We zijn niet perfect, wél onszelf! Vol enthousiasme en geïnspireerd door de bijbel en wat er verder om ons heen gebeurt organiseren wij, nu al meer dan 10 jaar, door het hele jaar heen grote en kleine evenementen en activiteiten.

Wij houden van en verlangen naar pure liefde, pure vreugde, pure vriendschap, puur genieten, puur jezelf zijn, puur delen, puur ontvangen, puur geven, puur geliefd zijn, puur léven, pure ontspanning en pure chocolade (met hele hazelnoten :).

We hopen dat jij als vrouw die behoefte ook voelt. Dan ontmoeten we je graag!