Inspiratie event

Proef en geniet de goedheid van de Heer

Wat was het een mooie zomer van 2018 en wat hebben we kunnen genieten van het prachtige weer, vele weken lang. Heerlijk!

Puur2 is weer lekker uitgerust en heeft opnieuw inspiratie ontvangen voor het nieuwe seizoen.

Fieke Goedhart kwam spreken over het thema ‘van afwijzing naar nieuw leven’(Oktober 2018). Leidt een moeilijk verleden altijd tot een onstabiel leven? Niet bij Fieke. Zij leerde in haar jeugd Jezus kennen als haar Heer. Dat maakte alle verschil.

Fieke nam ons mee in haar verhaal en liet ons God zien die zich helemaal geeft voor JOU. Hij ziet ons echt en wil een hoopvolle weg banen voor ons, voor jou, naar een heerlijke toekomst.

Deze avond mocht ons motiveren, heeft verrassende inzichten gegeven en stimuleerde tot actie. Geweldig om Fieke te horen spreken vanuit haar eigen ervaringen. Zeer bemoedigend. En wat was het genieten van het zingen en aanbidden samen met Talitha Nawijn en team. Wat een kracht en wat een feest!

Ook samen “Over de streep” maakte veel los.

We mogen terugkijken op een waardevolle avond waar bijzondere herinneringen zijn gemaakt.

 

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.