Inspiratie event

Durven dromen van een mooiere wereld!

Durf jij te dromen met God? En hoe ziet dit er dan uit? Dit was het thema van de Puur Inspiratieavond op 30 september jl.

Dorina Nauta werkzaam bij ‘Tear’ en Reida van Dieren namen ons mee de bijbel door en lieten zien hoe God zijn droom voor recht deelt met zijn mensen. Toen en ook nu, met ons!

Dorina moedigde ons aan om nooit te denken dat je te weinig hebt om te geven…..God kan ook dat kleine beetje te vermenigvuldigen. De oplossing ligt veel dichterbij dan je denkt. Je kunt zelf een onderdeel zijn van de oplossing. God voorziet in zowel geestelijke als praktische zaken.

Reida deelde haar droom met ons om meisjes in Uganda te ondersteunen. Meisjes die gekooid zijn door een leven in nood en armoede. Zij ontving van God ideeën om deze meisjes te laten vliegen en een stuk van hun vrijheid terug te geven. Als deze meiden menstrueren mogen ze niet naar school. Maar als zij in die periode menstruatiecupjes gebruiken is dit probleem opgelost en kunnen ze wel naar school! Dit idee raakte ook het hart van Puur2. En we zijn God enorm dankbaar dat we na deze avond Reida 600 euro kunnen overmaken voor onze zussen in Uganda!

Reida ondersteunde haar droom met prachtige liederen. Ook hebben we genoten van Salomé die meezong!

Een heerlijke gezegende avond. Dank voor iedereen die is geweest en heeft gegeven.

Blessings!

 
 

Aanmelden

Gods inspiratie!

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg Puur2

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.