Dagboekproject

Verlang jij naar echtheid en geestelijke groei? Dan ben je bij Puur2 aan het goede adres. Wij gaan namelijk de diepte in, zodat jij vanuit een gezond fundament in staat bent om alles uit het leven te halen wat erin zit.

Tijdens inspirerende dagboekavonden of- ochtenden krijg jij de gelegenheid om de vragen te stellen die er echt toe doen en om de antwoorden te vinden die jou helpen je leven vol vreugde vorm te geven.

Jaar in jaar uit, beleven we zulke gave tijden samen. Het leren van en omgaan met elkaar is zó inspirerend en geeft zoveel impuls aan ons omgaan met God. Dat is Puur genieten!

Dit houden we, nu alweer voor het 8e jaar, natuurlijk graag in ere en gaan we opnieuw van start met een aantal Dagboekprojecten.

Kijk snel of er iets bijzit voor jou en meld je aan. Dit kan door een mail te sturen naar els@puur2.nl.
Graag met leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.
 
*****

HART VOOR MENSEN – TIM HOLLADAY IS VOL

Samen met andere vrouwen een avontuurlijke reis maken met als doel het warme, bijzondere hart van JEZUS ontmoeten. 

Is er iemand die zo zeer een hart voor mensen heeft als Jezus? Zoals Hij met mensen omgaat, is weergaloos. Wat Jezus ons leert over het omgaan met God en met de mensen om ons heen brengt ons tot een rijker leven dan we ooit zonder Hem zouden kunnen ervaren. In 7 avonden worden verschillende relatieprincipes uitgewerkt. We leren dan hoe wij net zo liefdevol met mensen om kunnen gaan als Hij.

Dagboekleider: Miranda van Ommen en Sigrid Plender

Wanneer? Vanaf januari 2019 – 7 avonden (1 x per 14 dagen) op dinsdagavond.

*****

TIJD OM OP TE STAAN – werkboek TRANSPARANT
van Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk IS VOL

‘Worden wie je bent!’ Met deze uitspraak start elke aflevering van het tv programma Transparant. Elke dagboekavond kijken we samen een aflevering en gaan aan de hand van het werkboek ontdekken wat Gods unieke plan is met jouw leven. Het helpt je om Gods woord te horen, persoonlijk aan te nemen, toe te passen en je toe te eigenen. Je mag gaan doen waarvoor je gemaakt bent en zo kun je meer invloed hebben op je omgeving.  

Door dit samen te beleven zullen we elkaar inspireren en in beweging brengen om op te staan, Jezus te leven en te schitteren!  

Dagboekleiders: Alie van der Heide en Els van der Stouwe

Wanneer? Vanaf begin november 2018 – 8 avonden (1 x per 14 dagen) op dinsdagavond.

***** 

GA VOOR GOUD – werkboek TRANSPARANT
van Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk

Samen willen we op zoek gaan naar de goudklompjes in je leven. Deze schatten zitten vaak diep van binnen, verborgen onder meerdere lagen, en wachten tot ze tevoorschijn worden gehaaldd. Gods verlangen is dat je gaat beseffen hoe waardevol en kostbaar je bent en hoeveel schatten Hij in jou gelegd heeft. Je bent bedoeld om gezien te worden en te schitteren in Zijn licht!

Dagboekleiders: Christel Pul en Inge Schippers

Wanneer? Vanaf januari 2019 – 8 ochtenden (1 x per 14 dagen) op maandagmorgen.

 

 

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.