Dagboekproject

Verlang jij naar echtheid en geestelijke groei? Dan ben je bij Puur2 aan het goede adres. Wij gaan namelijk de diepte in, zodat jij vanuit een gezond fundament in staat bent om alles uit het leven te halen wat erin zit.

Tijdens inspirerende dagboekavonden krijg jij de gelegenheid om de vragen te stellen die er echt toe doen en om de antwoorden te vinden die jou helpen je leven vol vreugde vorm te geven.

Jaar in jaar uit, beleven we zulke gave tijden samen. Het leren van en omgaan met elkaar is zó inspirerend en geeft zoveel impuls aan ons omgaan met God. Dat is Puur genieten!

 

Afgelopen seizoen 2019/2020 waren er weer een aantal prachtige studies. En ook in het nieuwe seizoen 2020/2021 gaan we hier mee door! Welke studies dit zijn, laten wij je weten tegen het einde van de zomer en vanaf september 2020 is opgave hiervoor mogelijk.

Heb jij zin en tijd om ook een dagboekkring te starten? Mail dan naar info@puur2.nl

 

Dagboekstudies van het seizoen 2019/2020 waren:

Ontdekkingsreis-Jouw weg naar Gods hart – Beth Moore

Ontdekkingsreis is geen doorsnee Beth Moore-studie. De nadruk ligt op het ontwikkelen van een diepere band met God. Wanneer God door zijn Woord tot je spreekt, kun je leren iets terug te zeggen. ‘Heere, ik vind dit vers verwarrend’, ‘God, help mij mijn aandacht erbij te houden als ik de bijbel lees’, of ‘Jezus, open mijn verstand zodat ik begrijp wat ik lees. Dat deed u toch ook bij de eerste discipelen?’ Door het formuleren van een reactie word je er steeds aan herinnerd dat het Bijbellezen niet in het luchtledige plaatsvindt. Integendeel, de Auteur van dit boek zit naast je! Door met Hem in gesprek te gaan, verandert jouw stille tijd en gebeurt er iets wat God het liefste wil: dat er tijdens het lezen een relatie ontstaat.

Dagboekleider: Sigrid Plender en Tiny de Vries

De studies van Beth Moore op internet zijn korter dan voorheen zodat er meer tijd is voor gesprek.

*****

De wapenrusting van God – Priscilla Shirer
Zij is de succesvolle auteur bekend van het boek Vurig en de bijbehorende film War Room.

De wapenrusting van God gaat over de geestelijke strijd die op elk moment van de dag om je heen woedt. De vijand wil namelijk alles in je leven vernielen: je hart, je gedachten, je huwelijk, je kinderen, je relaties, je veerkracht, je dromen, je toekomst. Maar zijn strijdplan werkt alleen als je erdoor wordt verrast en deze bijbelstudie helpt je om erop voorbereid te zijn door je te leren hoe je de wapenrusting van God aantrekt, zodat je klaar bent om ten strijde te trekken.

Dagboekleiders: Inge Schippers en Gerja de Bruijne

*****

Ga voor goud – van Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk

Samen willen we op zoek gaan naar de goudklompjes in je leven. Deze schatten zitten vaak diep van binnen, verborgen onder meerdere lagen, en wachten tot ze tevoorschijn worden gehaald. Gods verlangen is dat je gaat beseffen hoe waardevol en kostbaar je bent en hoeveel schatten Hij in jou gelegd heeft. Je bent bedoeld om gezien te worden en te schitteren in Zijn licht!

Dagboekleiders: Alie van der Heide en Els van der Stouwe

*****

Tijd om op te staan – van Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk

‘Worden wie je bent!’ Met deze uitspraak start elke aflevering van het tv programma Transparant. Elke dagboekavond kijken we samen een aflevering en gaan aan de hand van het werkboek ontdekken wat Gods unieke plan is met jouw leven. Het helpt je om Gods woord te horen, persoonlijk aan te nemen, toe te passen en je toe te eigenen. Je mag gaan doen waarvoor je gemaakt bent en zo kun je meer invloed hebben op je omgeving.

Door dit samen te beleven zullen we elkaar inspireren en in beweging brengen om op te staan, Jezus te leven en te schitteren!

Dagboekleiders: Miranda van Ommen en Sigrid Plender

 

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.