VerwenEvent

Voor sommige vrouwen is het heel gewoon – jezelf opmaken, een ontspannen bezoekje aan de schoonheidsspecialiste voor een maskertje, een manicure of het bijwerken van je wenkbrauwen.

Maar voor veel vrouwen zijn deze verwen-dingen iets waar ze alleen maar over lezen in een magazine of van dromen. Zij zouden maar wat graag eens in de watten worden gelegd, maar krijgen de kans niet omdat ze alleenstaande moeder zijn, moeten zien rond te komen van een uitkering of in een sociaal isolement verkeren.

Het Puur VerwenEvent wil alle vrouwen uit Zwolle en omstreken die zichzelf niet kunnen verwennen de gelegenheid geven om zich voor één middag ‘op en top’ vrouw te voelen.

Afgelopen februari was het weer zover. Ongeveer 80 vrouwen kon een heerlijke verwendag aangeboden worden.

Vele vrijwilligers hebben zich ingezet door taarten te bakken, nagels te lakken of te masseren. Er waren kapsters aanwezig en er werden workshops in o.a handlettering gegeven.

We mogen terugkijken op en zeer geslaagde dag waarin we mochten ervaren hoe fijn het is te kunnen delen. Voor vrouwen door vrouwen!

Mocht je nu denken, daar wil ik ook graag aan meewerken of heb je mooie ideeën voor deze dag…mail dan vrijblijvend naar: info@puur2.nl

We gaan er van uit dat we ook in 2020 een mooi VerwenEvent aan kunnen bieden.

 

 

 

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.