Lunchcafé

Ahh, even heerlijk zitten en kletsen onder het genot van een lekker broodje en ondertussen een inspirerende lezing volgen. Puur Lunchcafé biedt je de mogelijkheid om zowel te ontspannen als weer op te laden.

Gun jezelf deze heerlijke kans. Na twee uurtjes kun jij er weer helemaal tegen aan.

In 2019 mochten we een Puur2 Lunchcafé beleven met Marianne Grandia!

Marianne is een geliefd spreker en heeft al vele mooie boeken geschreven.

Deze middag ging zij met ons ‘DANSEN IN DE REGEN’!

Hoe kun je vreugde vinden in God wanneer het stormt in je leven? En welke Bijbelteksten helpen daarbij? Marianne Grandia nam ons mee in haar verhaal over licht en schaduw, keuzes maken, het leven omarmen en dansen in de regen. We mochten  samen vreugdevolle dingen ontdekken en ervaren. Met ruim 50 vrouwen hebben we heerlijk mogen genieten van een geweldig verzorgde lunch door  ‘Aangenaam Vergaderen’ uit t’Harde.

Het waren een paar uurtjes genieten van elkaar, het lekkere eten, de inspirerende lezing van Marianne, maar bovenal genieten van Hem. Dankbaar zijn we voor de troostende woorden en bemoedigingen die Marianne mocht doorgeven vanuit Gods Woord.

Ook in het nieuwe seizoen organiseren we weer een Lunchcafe. Locatie, datum en onderwerp volgen.

Veel groetjes,
Het team Puur Lunchcafé.

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.