Zumba

Hallo zumba-dame!

Wat een warme periode hebben we achter de rug….hopelijk is het bij de eerste lessen weer wat koeler!

De eerste les is op dinsdag 25 aug. Bij warm weer zal de les buiten plaatsvinden naast de gymzaal. Mocht je de ondergrond lastig vinden, kun je ook vanuit de zaal mee doen.

We hebben nog steeds te maken met het virus. Vanuit het VEZ-centrum de volgende regels:

Het is nu zo dat je wel terecht kunt in de gymzaal maar met max. 20 personen. Er moet 1.5 meter tussen zitten en ook als je bezig bent om te bewegen moet er 1.5 meter tussen zitten. Vandaar 20 personen per keer. Er moet een registratie van de personen zijn die komen, en ze mogen niet door het gebouw lopen. Dat wil zeggen direct naar de gymzaal en daarna via een andere ingang weer naar buiten.Tijdens de lessen moeten er ook deuren en event. ramen open zijn dit ivm ventilatie.

Graag na de lessen deurklinken en event. gebruikte goederen schoonmaken. Verder blijft gelden: was je handen, hoest/nies in je elleboog en bij milde klachten moet je thuis blijven. Dit zijn de regels van het RIVM en daar willen we ons aan houden zodat er geen besmettingen bij ons in de VEZ zullen plaats vinden.

We gaan dus weer met een online inschrijf-lijst beginnen. Dit geld alleen voor de dinsdagavond les. Op vrijdagochtend kwam het aantal tot nu toe nooit boven de 20 pers.

Via deze link kun je je aanmelden:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xgkQZ2CINAFlnvDx8DIJideOjAn1VRj9ODDuHMRcIv4/edit?usp=sharing

Bij mooi weer kan er buiten dus met meer mensen worden mee gedaan.

Ik hoop dat alles een beetje duidelijk is voor jullie, anders hoor ik het graag!

Tot ziens in de lessen, we gaan er weer een mooi, sportief jaar van maken!

Hier alvast de muziek van de nieuwe hit van Trinity:

https://youtu.be/2WH-aLhKHPA

Groetjes Ruth

 

Een gezonde geest hoort thuis in een gezond lichaam. En het werkt zelfs beide kanten op: een gezond lichaam stimuleert een gezonde geest. Puur Zumba is dan ook niet alleen een boost voor je lichaam, maar ook voor je geestelijk leven. Kijk, dat is nog eens efficiënt :-).

Zumba is een fitnessprogramma, gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, en enorm populair onder jong en oud. De naam Zumba betekent snel bewegen en lol hebben. Nou, en dat spreekt ons natuurlijk enorm aan.

Puur2 heeft haar eigen gecertificeerde Zumba trainer: Ruth in ’t Veld. Op dinsdagavond sporten we van 19.30-20.30 uur in de gymzaal van het VEZ Centrum (Rieteweg 12, Zwolle)

’s Avonds weinig puf meer? Geen probleem. Ook op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur wordt er een Puur Zumba les aangeboden. Ook deze les vindt plaats in de gymzaal van het VEZ Centrum. Zowel beginners als gevorderden kunnen aan deze les deelnemen.

Opgave vooraf voor Puur Zumba is niet nodig. Je bent altijd welkom.

Kosten losse les  € 5,00

10 lessenkaart    € 40,00 in plaats van € 50,00

20 lessenkaart    € 70,00 in plaats van € 100,00

30 lessenkaart    € 90,00 in plaats van € 150,00

Eerste proefles is altijd gratis. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen Zumbalessen plaats.

Nu snappen we heel goed dat de eerste stap naar een nieuwe sport best spannend kan zijn. Daarom mag je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend ‘om het hoekje’ komen kijken. Weet dat je van harte welkom bent.

Als je verder nog vragen hebt, stel ze gerust. Ons mailadres voor Zumba is: zumba@www.puur2.nl.

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.