Zumba

Vanaf dinsdag 12 mei beginnen de Zumbalessen weer!

De lessen zullen buiten, naast de gymzaal, plaatsvinden. Let op: we hebben geen toegang tot de toiletten en houden 1,5 meter afstand. Heb je klachten dan moet je thuisblijven…..

Wij zijn zijn super blij weer van start te kunnen en zien jullie graag! Tot ziens dinsdag 12 mei bij het VEZ Centrum.

Groetjes, namens Ruth in ’t Veld, Puur2

Een gezonde geest hoort thuis in een gezond lichaam. En het werkt zelfs beide kanten op: een gezond lichaam stimuleert een gezonde geest. Puur Zumba is dan ook niet alleen een boost voor je lichaam, maar ook voor je geestelijk leven. Kijk, dat is nog eens efficiënt :-).

Zumba is een fitnessprogramma, gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, en enorm populair onder jong en oud. De naam Zumba betekent snel bewegen en lol hebben. Nou, en dat spreekt ons natuurlijk enorm aan.

Puur2 heeft haar eigen gecertificeerde Zumba trainer: Ruth in ’t Veld. Op dinsdagavond sporten we van 19.30-20.30 uur in de gymzaal van het VEZ Centrum (Rieteweg 12, Zwolle)

’s Avonds weinig puf meer? Geen probleem. Ook op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur wordt er een Puur Zumba les aangeboden. Ook deze les vindt plaats in de gymzaal van het VEZ Centrum. Zowel beginners als gevorderden kunnen aan deze les deelnemen.

Opgave vooraf voor Puur Zumba is niet nodig. Je bent altijd welkom.

Kosten losse les  € 5,00

10 lessenkaart    € 40,00 in plaats van € 50,00

20 lessenkaart    € 70,00 in plaats van € 100,00

30 lessenkaart    € 90,00 in plaats van € 150,00

Eerste proefles is altijd gratis. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen Zumbalessen plaats.

Nu snappen we heel goed dat de eerste stap naar een nieuwe sport best spannend kan zijn. Daarom mag je natuurlijk altijd een keer vrijblijvend ‘om het hoekje’ komen kijken. Weet dat je van harte welkom bent.

Als je verder nog vragen hebt, stel ze gerust. Ons mailadres voor Zumba is: zumba@www.puur2.nl.

In je mailbox

Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met de leukste nieuwtjes

Volg

Heb jij een vraag voor ons?

Je kunt contact met ons opnemen via bijgaand contact-formulier. Vul dit zo compleet mogelijk in. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.