Even onder ons. Laten we eerlijk zijn. Het is niet zo eenvoudig om regelmatig een stukje in de Bijbel te lezen en te bidden. De talloze verantwoordelijkheden en taken van elke dag slokken al snel alle tijd en energie op. Maar soms moet je even heel bewust zeggen: ‘Het is genoeg. Ik wil nu investeren in het allerbelangrijkste. Ik wil investeren in de basis van mijn bestaan: mijn relatie met God.’

Wanneer dit voor jou het geval is, dan willen wij je graag uitdagen deel te nemen aan een Puur2 dagboekproject. In het Puur2 dagboekproject kom je tweewekelijks één avond of ochtend samen met 8 tot 10 andere vrouwen. Concreet houdt onze uitdaging voor jou het volgende in: 

  1. Variërend van 7-10 weken komen we per twee weken één avond of één ochtend (de dag van samenkomen verschilt per groep) een paar uur bij elkaar om een studie op DVD te bekijken en door te praten aan de hand van gespreksvragen.
  2. Thuis is het jouw beurt. Daar kun je zelf in je geloofsdagboek aan de slag. De kosten voor het geloofsdagboek zijn max. 25 euro.

Een dagboekproject puur vanuit je hart en puur voor jezelf.

EN ZO IS HET NOG STEEDS! JAAR IN JAAR UIT. VOOR HET ACHTSTE JAAR ALWEER, BELEVEN WE MOOIE TIJDEN SAMEN.
HET LEREN VAN EN OMGAAN MET ELKAAR IS ZO INSPIREREND EN GEEFT ZOVEEL IMPULS ONS OMGAAN MET GOD. DAT IS PUUR GENIETEN!!

DIT HOUDEN WE NATUURLIJK GRAAG IN ERE EN GAAN WEER VAN START MET EEN AANTAL DAGBOEKPROJECTEN.

KIJK SNEL OF ER IETS BIJZIT VOOR JOU EN MELD JE AAN. DIT KAN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR ELS@PUUR2.NL 
GRAAG MET JE TELEFOONNUMMER, LEEFTIJD EN WOONPLAATS.

 *****

KINDEREN VAN HET LICHT - BETH MOORE - De brieven aan de Thessalonicenzen

Kinderen van het licht: de brieven aan de Thessalonicenzen belicht de nauwe band die we binnen de kerk met elkaar hebben. We staan zij aan zij, met onze blik naar buiten gericht. We leven in gehoorzaamheid aan Gods Woord en we zien uit naar Jezus’ komst.

En in ons leven lopen we allemaal tegen moeilijkheden aan. Dwars door alle problemen heen mag je dan weten: je omstandigheden zijn niet toevallig. Gods timing is perfect en je bent precies waar Hij je wil hebben! De brieven aan de Thessalonicenzen mogen hierin een enorme bemoediging voor ons zijn. Deze bijbelstudie behandelt beide brieven vers voor vers. Laat je meevoeren op jouw persoonlijke reis naar de kust van Thessalonica.

Dagboekleiders: nnb. 

Start? In de loop van het najaar 2018 - 8 avonden (1 x per 14 dagen). De juiste avond wordt in overleg afgesproken. 

******

HART VOOR MENSEN - TIM HOLLOWAY

Samen met andere vrouwen een avontuurlijke reis maken met als doel het warme, bijzondere hart van JEZUS ontmoeten. 

Is er iemand die zo zeer een hart voor mensen heeft als Jezus? Zoals Hij met mensen omgaat, is weergaloos. Wat Jezus ons leert over het omgaan met God en met de mensen om ons heen brengt ons tot een rijker leven dan we ooit zonder Hem zouden kunnen ervaren. In 7 avonden worden verschillende relatieprincipes uitgewerkt. We leren dan hoe wij net zo liefdevol met mensen om kunnen gaan als Hij.

Dagboekleider: Miranda van Ommen en Sigrid Plender

Wanneer? Vanaf januari 2019 - 7 avonden (1 x per 14 dagen) op dinsdagavond.

*****

TIJD OM OP TE STAAN - werkboek TRANSPARANT - Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk

'Worden wie je bent!' Met deze uitspraak start elke aflevering van het tv programma Transparant. Elke dagboekavond kijken we samen een aflevering en gaan aan de hand van het werkboek ontdekken wat Gods unieke plan is met jouw leven. Het helpt je om Gods woord te horen, persoonlijk aan te nemen, toe te passen en je toe te eigenen. Je mag gaan doen waarvoor je gemaakt bent en zo kun je meer invloed hebben op je omgeving.  

Door dit samen te beleven zullen we elkaar inspireren en in beweging brengen om op te staan, Jezus te leven en te schitteren!  

Dagboekleiders: Alie van der Heide en Els van der Stouwe

Wanneer? Vanaf begin november 2018 – 8 avonden (1 x per 14 dagen) op dinsdagavond. VOL 

***** 

GA VOOR GOUD - werkboek TRANSPARANT - Esther Vorsterman van Ooijen en Erica Duenk

Samen willen we op zoek gaan naar de goudklompjes in je leven. Deze schatten zitten vaak diep van binnen, verborgen onder meerdere lagen, en wachten tot ze tevoorschijn worden gehlaad. Gods verlangen is dat je gaat beseffeb hoe waardevol en kostbaar je bent en hoeveel schatten Hij in jou gelged heeft. Je bent bedoeld om gezien te worden en te schitterren in Zijn licht!

Dagboekleiders: Christel Pul en Inge Schippers

Wanneer? Vanaf begin januari 2019 – 8 ochtenden (1 x per 14 dagen) op maandagmorgen.

volg puur2