In 2019 heeft Puur2 weer geweldige, uitdagende activiteiten op de agenda staan!!

 

CLINIC BOKSCOACHINGCLINIC BOKSCOACHING


“Ervaar de impact van boksend leren”           “Balans is een dynamisch gegeven”           “Loslaten om meer grip te krijgen”

“Doen, leren en ervaren” kun je zaterdag 8 december tijdens de clinic Bokscoaching die Puur Actief organiseert in samenwerking met Bokscoaching Zwolle.

Een sportieve kennismakingsles waarbij theorie gekoppeld wordt aan beleving! Doe je mee?

De training, met zowel humor als diepgang, zal je uitdagen maar kan ook zeker iets in je losmaken. Vanuit de professionaliteit van de coach krijg je concrete handvatten om hier weer verder mee te kunnen. 

Clinic Bokscoaching
Datum : zaterdag 8 december 2018
Inloop : vanaf 9.30 uur
Start : 10.00 -11.00 uur
Kosten : 7,50 euro
Locatie : Pascalweg 1, 8013 RC  Zwolle 

Je kunt je opgeven via alie@puur2.nl  met vermelding van je naam en telefoonnummer.

 

Ook komt er een vervolg op Puur Rennen; wil jij graag lekker samen hardlopen maar je hebt toch nog wel allerlei praktische tips nodig om bijvoorbeeld blessurevrij te kunnen blijven rennen? Dan is jouw opgave voor deze maandelijkse activiteit zeker iets voor jou. Je kunt hiervoor mailen naar Alie info@puur2.nl.

En in de winterperiode gaat Puur2 een schaatsclinic organiseren; samen de fijne kneepjes van het schaatsen leren op de mooie baan van Flevonice in Biddinghuizen. Meer informatie over deze clinic wordt zo spoedig mogelijk geplaatst op deze site en lees je via de Puur2 nieuwsbrief.

volg puur2