Het is weer zover!! Van 18 t/m 21 april 2018 gaan we opnieuw naar de HILLSONG COLOUR CONFERENCE LONDON......YEAH!!

Wij hopen op weer een bus vol geweldige vrouwen om samen deze belevenis te ervaren. Dus denk er maar vast over na en deel dit bericht, want: samen reizen, samen lachen, samen delen, samen ervaren = samen feest! 

Kijk snel op www.dctravel.nl Hier kun je je aanmelden tot 1 januari aanstaande.  

Deze show is UITVERKOCHT. Kijk op de site van Op en Top Vrouw. Zij spelen ook in andere plaatsen!

Kerst 2017 met Puur2 en Kleinkunst theater Op en Top Vrouw 

Voor 15 december kun je al vast je moeder, dochter, oma, tante, vriendin of collega uitnodigen voor een geweldige avond met Puur2 en Op en Top Vrouw.

Na het overweldigend succes van hun vorige shows komen de leuke meiden van Op en Top Vrouw met een nieuwe show speciaal in kerstsfeer! Op 15 december kunnen jullie meegenieten van liedjes en sketches en heerlijk samen zingen dat de Koning is geboren.

De show zal centraal staan rondom Jezus. De zoektocht van het zwart naar grijs naar wit, het kerstdiner, schoonmoeder, divagedrag en de horlepiep…(de wat?! ja, de horlepiep en iets met jodelen) maar ook thema’s als eenzaamheid, verlies en medechristenen die het moeilijk hebben in een ander land komen aan de orde. Gaat hiervan jouw lamp AAN? Dan zien we jou graag bij de kerstshow!

Datum: vrijdag 15 december 2017
Locatie: VEZ Centrum, Rieteweg 12 te Zwolle
Kosten: € 12,50 p.p.

Vanaf 19.30 uur ben je welkom voor een heerlijke cappuccino, koffie of thee en een Puur2 lekkernij! Het programma begint om 20.00 uur.

LET OP! Opgave niet via deze website maar ga naar: https://opentopvrouw.nl

 

image004

Het was een plek waar we konden genieten van elkaar en van de inspirerende uitleg van Coby wat schrijven in ons teweeg kan brengen. Het moment dan ook om onszelf beter te leren kennen. En een heel inspirerende beleving om te ontdekken dat er veel meer creativiteit in onszelf zit dan we dachten. Het samen met God en elkaar op weg te gaan naar iets nieuws, dat was fijn!! Dank je wel Coby, super leuk dat je bij ons was!!

Nieuwsgierig naar meer over deze workshop en Coby Kremer? Kijk op: http://dichterbijjehart.nl

IMG 4233

Wat hebben we genoten van deze twee heerlijke meiden die op zo'n humorvolle, inspirerende manier lieten zien dat inderdaad loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te durven leven. Gaaf ook te merken dat je elkaar ook nodig hebt, om net dat duwtje te krijgen, om net dat ene stapje te zetten! We kunnen weer .....vooruit..... na deze heerlijke avond!

‘vooruit, VOORUIT’...............en noteer vrijdag 23 juni 2017 in je agenda!

Puur2 nodigt jou uit voor een Cappuccino-avond met het cabaretduo Eer & Nan. 

Tijdens de cabaretvoorstelling ‘vooruit, VOORUIT’ word je meegenomen in het leven van Eer & Nan: twee jonge meiden die vol verwachting en met grote dromen het leven in gaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen.Eer & Nan gaan het gevecht aan waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te gaan durven leven en er ook nog van te genieten! Stapje voor stapje komen ze vooruit.

Wil jij ook zien en beleven hoe Eer & Nan jou wil bemoedigen om zicht te krijgen op het mooie leven wat God voor jou bedoeld heeft en hoe we in Zijn liefde en vrijheid mogen leven? Geef je dan op voor deze sprankelende voorstelling met een lach en een traan!

Datum: vrijdag 23 juni 2017

Locatie: VEZ Centrum, Rieteweg 12 te Zwolle

Kosten: € 10,00 p.p

Het programma begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur ben je welkom voor een heerlijke cappuccino, koffie of thee en een Puur2 lekkernij! 

Je kunt je aanmelden via de website www.puur2.nl/leven/cappuccino en vanaf zondag 14 mei 2017 bij de Puur2 stand in de koffiehal WRZV.

 

75 vrouwen zijn op 13 mei jl. in de watjes gelegd. Super! Zij hebben genoten van lekker eten, een massage, een haarknipbeurt, een nieuw outfit en nog veel meer. Heerlijk om je zo te kunnen laten verwennen. Maar ook heerlijk òm te verwennen. Al die mooie vrouwen die hebben meegewerkt en hun talenten hebben ingezet en de ander die onvergetelijke dag hebben bezorgd. Het was geweldig, dank jullie wel. 

In 2018 komt er opnieuw een VerwenEvent !! Zodra de datum bekend is vermelden wij deze natuurlijk hier en houdt ook FB in de gaten! Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief Puur2. Dan kan je het niet missen.  

Wil je meehelpen in 2018? Dat zouden wij geweldig vinden! Stuur dan een mail naar info@puur2.nl.

Voor meer informatie, kijk ook eens onder het kopje Liefde/Verwenevent.   

Puur2 verwenevent

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Het eerste Puur Lunchcafé van dit jaar is geweest en heerlijk jullie allemaal te ontmoeten en samen te genieten van de lekker broodjes en alle gezelligheid.  

Sarianne van Dalen heeft gesproken en haar boodschap was indrukwekkend en heftig maar tegelijkertijd zó inspirerend en bemoedigend. 

Sarianne heeft geen gemakkelijk leven gehad maar samen met God is zij hier op een prachtige en krachtige manier mee aan de slag gegaan. Haar sleutelwoord was en is 'vergeven'. Dit betekent niet dat alles zomaar voorbij is en alles koek en ei is als je kunt vergeven. Dat bleek wel uit het verhaal van Sarianne. Maar wat was zij een inspiratie en voorbeeld voor ons om door te gaan met onze God die altijd naast ons staat en ons nooit in de steek zal laten. Wow!! 

 

 

volg puur2