Puur Inspiratie

Op vrijdagavond 30 november 2018 gaan we een heerlijke avond Puur Inspiratie beleven met spreker Fieke Goedhart en Talitha Nawijn & band (...en wij mogen meezingen!) Deze avond zal je motiveren, verrassende inzichten geven en aanzetten tot actie!

Voor info en aanmelden: http://www.puur2.nl/leven/inspiratie

 

Wil je meehelpen in 2019? Dat zouden wij geweldig vinden! Stuur dan een mail Annemarie: m.jongedijk@tele2.nl

Voor meer informatie kijk op http://www.puur2.nl/delen/verwenevent

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

In 2019 heeft Puur2 weer geweldige, uitdagende activiteiten op de agenda staan!!

Zo komt er een vervolg op Puur Rennen; wil jij graag lekker samen hardlopen maar je hebt toch nog wel allerlei praktische tips nodig om bijvoorbeeld blessurevrij te kunnen blijven rennen? Dan is jouw opgave voor deze maandelijkse activiteit zeker iets voor jou. Je kunt hiervoor mailen naar Alie info@puur2.nl.

Ook gaan we in de winterperiode een schaatsclinic organiseren; samen de fijne kneepjes van het schaatsen leren op de mooie baan van Flevonice in Biddinghuizen. Meer informatie over deze clinic wordt zo spoedig mogelijk geplaatst op deze site en lees je via de Puur2 nieuwsbrief.

Puur2 gaat weer op reis naar Hillsong Colour in 2019!!

We weten nu al zeker dat de reis doorgaat. Mail naar info@puur2 voor meer info en natuurlijk ook als je al zeker weet dat je mee wilt. Dan is jouw plek gereserveerd. Specifieke info volgt zo snel mogelijk.

PUUR2 DAGBOEKAVONDEN JAAR IN JAAR UIT. VOOR HET ACHTSTE JAAR ALWEER, BELEVEN WE MOOIE TIJDEN MET ELKAAR. HET LEREN VAN EN OMGAAN MET ELKAAR IS ZO INSPIREREND EN GEEFT ZOVEEL IMPULS AAN ONZE TIJD SAMEN EN ONS OMGAAN MET GOD. DAT IS PUUR GENIETEN!!

DIT HOUDEN WE NATUURLIJK GRAAG IN ERE EN GAAN WEER VAN START MET EEN AANTAL DAGBOEKPROJECTEN. 

KIJK SNEL OF ER IETS BIJZIT VOOR JOU EN MELD JE AAN. Dagboekavonden

volg puur2