PUUR RENNEN

Zin om samen een nieuwe hardloopuitdaging aan te gaan?!

Afbeelding

 Op zaterdag 17 maart om 9.00 uur start Puur Actief de 1e van een serie voorbereidende trainingen voor de 4 Mijl van het Zwolse Halve Marathon Festival.

Lekker samen hardlopen en aan de slag met allerlei praktische tips die je helpen om blessurevrij te kunnen blijven rennen. Je volgt, naast de gezamenlijke trainingen, een schema dat toewerkt naar ruim 6 km hardlopen op zaterdag 9 juni!!

Jouw tempo is het uitgangspunt en dat betekent GEEN excuus dat je misschien niet snel genoeg bent! Iedereen die voor 17 maart zo’n 10 – 15 minuten onafgebroken kan hardlopen kan meedoen met deze leuke en leerzame Puur Actief trainingen.

De clinic’s worden gegeven door Mijke Sasso, lerares sport en bewegen bij Deltion en Magda Willemsen, runningtherapeut in Hattem. Beide hebben een passie voor bewegen en gezondheid en met hun ervaring en jullie inzet wordt het een leuke uitdaging om de finish van de 4 Mijl te halen!

 Geef je vandaag nog op voor deze Puur Actief hardloopuitdaging!

Data : 17 maart, 7 april, 21 april , 12 mei en 26 mei

Tijd : 9.00 uur

Locatie : Stadspark Het Engelse Werk te Zwolle

Kosten : 25 euro

Je kunt je opgeven via alie@puur2.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Puur Inspiratie

Op vrijdagavond 16 maart 2018 organiseert Puur2 een workshop ‘Opruimen doe je zo’ met professional organizer Anita ter Velde. Dat is dus iemand die héél goed kan opruimen!

Voor info en aanmelden: http://www.puur2.nl/leven/inspiratie

 

Zaterdag 7 april 2018 Puur2 Lunchcafé!

...en vanwege het succes van vorig jaar........... ook nu weer op zaterdag.

Jirska Alberts komt spreken over 'angstvrij leven'.

Locatie: Gift City Café, Rieteweg 12 te Zwolle
Tijd: 11.30-13.30 uur
Kosten: 16 euro p.p.

Meer lezen en aanmelden: http://www.puur2.nl/leven/cafe en in de maand maart op zondag bij de Puur2 stand in de koffiehal WRZV.

 


Kijk voor meer info op:http://www.puur2.nl/leven/reizen

 

75 vrouwen zijn op 13 mei jl. in de watjes gelegd. Super! Zij hebben genoten van lekker eten, een massage, een haarknipbeurt, een nieuw outfit en nog veel meer. Heerlijk om je zo te kunnen laten verwennen. Maar ook heerlijk òm te verwennen. Al die mooie vrouwen die hebben meegewerkt en hun talenten hebben ingezet en de ander die onvergetelijke dag hebben bezorgd. Het was geweldig, dank jullie wel. 

In 2018 komt er opnieuw een VerwenEvent !! Zodra de datum bekend is vermelden wij deze natuurlijk hier en houdt ook FB in de gaten! Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief Puur2. Dan kan je het niet missen.  

Wil je meehelpen in 2018? Dat zouden wij geweldig vinden! Stuur dan een mail naar info@puur2.nl.

Voor meer informatie, kijk ook eens onder het kopje Liefde/Verwenevent.   

Puur2 verwenevent

 

 

 

 

  

 

 

 

 

volg puur2